caure en temptació

Segons es va poder llegir ahir en twitter durant el debat de política general a les Corts, el president Fabra va acusar els socialistes valencians de voler una televisió pública per a poder manipular-la. Dures paraules. Malauradament, el MH té una miqueta de raó.

Els mitjans públics en general i la televisió pública en particular són una presa molt apetitosa per a la classe política. No s’ha de pensar que si els socialistes aconseguixen trencar alguna volta l’hegemonia popular a la Comunitat Valenciana es llançaran a la manipulació massiva i ompliran Canal 9 de propaganda socialista. S’hauria de tindre poc de trellat…

Un canvi de govern no hauria de suposar més que alguns canvis, fins a cert punt necessaris i comprensibles, en la línia informativa dels mitjans públics. Cosa que no hauria d’ofendre ningú. Forma part, en certa manera, del joc democràtic. Però és difícil, i és el que cal evitar, no caure en temptació. No caure en la temptació de fer que el “chiringuito” i les seues males pràctiques, canvie simplement de mans.

El govern que Fabra presidix no està per a donar lliçons en esta matèria, però la situació a la que ha arribat RTVV no és de fa quatre dies.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s