un dia a la ràdio

tiempo-de-juegoAl final resultarà ser de deveres allò que diuen que vages on vages, estigues on estigues i viatges on viatges t’has de trobar, sí o sí, amb algú de Torrent. Esta volta no va passar… pels pèls. L’expert en futbol internacional de Tiempo de Juego (Cope), Fernando Evangelio -“el evangelio de la radio”- té ascendència torrentina. Be, per poc.

És una d’eixes coses curioses que passen un dia de Sant Blai a Madrid assistint com a públic a un programa de ràdio. Però com calia no oblidar que a Torrent no era un dia qualsevol, l’estudi central de Cope a la capital es va plenar d’oli beneït i gaiatos dolços i salats. Fins i tot, Torrent pot dir ben orgullós que Pepe Domingo Castaño, Paco González i l’animador Jorge Armenteros deixaran de patir, almenys durant un any, de mal de gola per mediació del seu protector.

Tiempo de Juego ha aconseguit, ho fa des de fa molts anys, unir a apassionats del futbol, a aquells que els agrada molt, a aquells que els agrada una miqueta i aquells que no els agrada gens al voltant de la ràdio feta espectacle Eixe és el major èxit d’este programa.

Sigue los contenidos de EPdT también a través de Twitter y Facebook.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s