la policia xafa el carrer

La policia local de Torrent s’ha baixat de la moto i del cotxe i ara xafa, de veritat, el carrer. Gràcies a la incorporació de nous agents s’ha pogut posar en marxa la nova unitat de proximitat que patrulla a peu pels carrers de la ciutat.

Els ciutadans guanyen així disponibilitat, seguretat i, com bé diu el seu nom, proximitat. Cal destacar este últim fet ara per ara, quan els agents locals i nacionals no gaudixen de massa bona premsa entre la ciutadania.

Tant de bo que estes noves unitats a peu de la policia no es queden en presència testimonial al carrer. Que no siga un funcionari públic que passe el dia amunt i avall sino que pare atenció i sancione, donat el cas, algunes de les actuacions incíviques massa habituals.

1. Els excrements dels gossos. Ja està sancionant-se arran d’una campanya municipal. Que no pare. Hi ha amos que son més gossos que els seus gossos i els vianants no mereixen emportar-se els seus souvenirs.

2. El no ús de les papereres. Encara que parega increíble, hi ha persones que desemboliquen qualsevol cosa i llancen tranquilament l’envoltori a terra pensant, tal volta, que estan donant faena als encarregats de la neteja del carrer.

3. L’abús de la doble fila. Tradicionalment, a Espanya no es sanciona com es deuria l’aparcament indegut i açò ha de canviar. Al cap i a la fi és una qüestió de mala educació.

4. Creuar per on no està permés. És massa habitual a molts carrers de la ciutat vore sortir gent de qualsevol lloc per creuar, dificultant la circulació i, el més greu, posant la seua seguretat en perill.

5. Les discoteques ambulants. Si algú vol escoltar música és probable que tinga una ràdio a casa. No cal ser tan generós.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s