projecte comú

La parròquia Assumpció de Nostra Senyora de Torrent ha acollit recentment un concert de la banda juvenil del Cercle Catòlic a benefici de Manos Unidas. A més a més, i dins de la campanya anual d’esta ONG, a les parròquies i col·legis de la ciutat van tindre lloc “sopars de la fam” així com diverses iniciatives solidàries i es van dedicar col·lectes durant les misses del diumenge. La delegació local de Manos Unidas col·labora en la construcció d’una llar per a xiquetes de pares malalts de sida a Khalad (Índia), a la missió de las Hijas de María Inmaculada.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s