reflexions per la compra de Lim

Al Valencia CF li ha passat un poc com a la Comunitat Valenciana i als valencians des de que existim. Massa sentiment d’inferioritat. La política dels grans events no ha sigut si no un intent de reafirmació davant altres ciutats i regions. Com un dir “mireu, mireu, del que som capaços”.

Davant el comprador Lim que se suposa que ha de vindre carregat de bitllets l’afició vol títols, títols i títols. La glòria dels equips galàctics contra els quals sempre s’ha sentit estafat, robat i menyspreat.

Tant de bó que així fora. I que anys sí i any també, l’afició poguera celebrar les glòries del seu equip.

Però són molts els qui voldrien un altre model. El model “athelic”, valdria dir. Un equip, de veritat, identificat amb la seua terra i els seus valors. Un equip amb molta gent de la casa, del terreno, no de figures que igual que venen se’n van. Un equip que, en definitva, exportata una nova i verdadera marca Valencia.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s