menys naixements a la ciutat

L’arribada al món de 800 torrentins durant 2013 confirma la tendència a la baixa iniciada tres anys enrere, segons dades de l’INE

estadistica_naixementsDurant l’any 2013 van vindre al món més de 800 torrentins, la qual cosa confirma el descens de naixements iniciat en 2010, segons dades de l’Estadística de Moviment Natural de Població, publicades recentment per l’Institut Nacional d’Estadística (INE). Segons este estudi, també ha descendit el nombre de defuncions en els últims dotze mesos.

Concretament, al llarg de l’any passat, es van produir a Torrent 813 naixements. Octubre va ser el mes amb major natalitat (86) mentre que la dada més baixa es va registrar a abril (55). El nombre de naixements confirma el descens iniciat l’any 2010, un dels últims anys que va registrar un augment de parts respecte a l’any anterior. Així, 2010 va registrar 981 naixements, en 2011 es van anotar 906, en 2012, tres menys, 903; fins als 813 de l’última dada disponible que reflectix 90 naixements menys.

Les dades de l’informe de l’INE mostren també un descens en el nombre de defuncions. Al llarg de l’any passat es van registrar 579. Juliol va ser el mes amb més morts (56) mentre que agost va ser el que menys en va registrar (38). En 2012 es van produir 626 defuncions, la qual cosa suposa 47 menys.

Comparant les xifres disponibles, tots els mesos de l’any 2013 van registrar més naixements que defuncions. Octubre, amb 86 naixements i 40 defuncions va ser el mes amb la major diferència en este sentit. En el costat contrari, abril va registrar només una diferència de més un (55 – 54).

Són dades provisionals publicades a manera d’avanç per l’INE, que difondrà les dades definitives corresponents al 2013 a finals d’any.

Este article ha sigut publicat a Torrent Informatiu. Compartint esta publicació a les teues xarxes socials altres com tú podran llegir-la i, a més a més, ajudaràs este mitjà de comunicació a creixer i a seguir oferint continguts.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s