8 claus per entendre el retorn de Jesús Ros

Jesús Ros torna a la política activa en Torrent. Pocs quedaran a este hores que no sàpien que el que va ser alcalde de la ciutat durant 18 anys ha decidit presentar-se a les primàries del PSPV i, militància socialista mitjançant, aspirar a reinstalar-se en la segona planta de l’ajuntament.

Si no el tenen encara, és més que recomanable que es facen amb l’últim Torrent Informatiu (paper o ací). Quique Soler firma en exclusiva una entrevista on Jesús Ros presenta les claus del seu retorn a la política. Qui és ara Jesús Ros? Quin Torrent veu? No deixen de llegir l’entrevista completa però ahí van 8 pistes del que hi podran trobar.

1. Crisi de l’esquerra. Assegura Ros que el moment de “dificultat” que viu l’esquerra ha sigut, a més d’altres, una de les raóns per tornar a la política.

2. Pedro Sánchez. A l’ex primer edil el nou líder socialista li transmet “bones vibracions” perquè “vol estar al carrer i parlar amb la gent”.

3. Raonar. “La política es raonar”. Amb el poble i amb la resta de formacions polítiques.

4. Guanyar. Jesús Ros aspira, senzillament, a guanyar. “Sempre he guanyat en Torrent i vull que tornem a guanyar”.

5. Oposició. L’ex alcalde fa autocrítica a l’hora de valorar el treball d’oposició que s’ha fet fins ara i que potser no haja donat en el clau.

6. Ajuntament, casa de tots. Els torrentins abans anaven a l’ajuntament i “eren rebuts i parlaven amb l’alcalde, els regidors o qui estiguera”.

7. Atur. Junt amb l’endeutament, els principals problemes que té la ciutat ara per ara.

8. Andrés Campos. Jesús Ros va recolzar Andrés Campos fa quatre anys i ara es més que probable que siguen rivals. Assegura que són moments diferents.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s