targeta fantasma

Bé ho saben mestreses de casa, jóvens parelles i singles que, per primera vegada, fan front a la indomesticable economia domèstica. Fan la compra setmanal amb totes les precaucions que manen les associacions de consumidors -no anar amb fam i sempre amb una llista amb només el necesseari- i a lo tonto a lo tonto, compren quatre coses però és impossible baixar dels vint euros.Això als comerços locals -sempre seguint els consells dels que més saben. Les grans superfícies són el dimoni, el mal. Colors i ofertes irresistibles. La perdició. Allà no hi ha consells d’experts que valguen. Un solter que viu en un pis de 30 metres quadrats pot acabar comprant un afilador de destrals si està ben colocat, ben iluminat i amb un senyor indicador de descomptes.

Doncs si es planta ú en un Carrefour amb una targeta de crèdit fantasma, ni te cuento. Passa el que passa. Que el carro es va omplint i quan es vol adonar la caixera trau un ticket per valor d’un milió d’euros. Quatre coses…

Això els ha degut de passar a 86 exdirectius de Caja Madrid que, segons la Fiscalia Anticorrupció, es van gastar més de 15 milions d’euros amb estes targetes en roba, alimentació, restaurants, viatges… Serà per diners? Clar, com que no són teus.

En esta llista hi han uns quants, de tots els colors. Que per a gastar-se-los sí que es posen d’acord.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s