postureo per proximitat electoral

Les bases alcen la veu contra els companys corruptes… quan veuen que perillen governs, diputacions i ajuntaments.

Fins fa ben poquet la segona i la tercera línia així com els militants de base dels partits polítics amb alguns dels seus membres clavats en escàndols de corrupció callaven o es feien els locos fins que algú els preguntava. En eixe cas, respecte a la llei, pressumpció d’inocència, etc. Arguments que donaven al play d’una gravació cuinada a les seues oficines de comunicació.

Però la cosa està canviant. Els que sempre s’encomanaven a allò de tothom és innocent fins que es demostre el contrari alcen hui la veu contra els companys de carnet aficionats a clavar la mà en els dinerets de tots.

Diuen que quatre xoriços (potser quatre es quede un poc curt) estan embrutant l’honorabilitat de la resta. Justos por pecadores. Que més bé sona a per quatre lladres ens van a llevar a tots del poder.

Realitat o postureo per proximitat electoral?

No se sap. El que si que se sap és que fins ara, sobre tot ací a casa nostra, la processó de càrrecs públics per davant dels tribunals de justícia semblava no tindre conseqüències des del punt de vista electoral. Fins ara, quan la societat ha dit prou i no está disposada a que qui ha tocat la caixa pública en benefici propi seguisca un minut més al seu càrrec.

Està de cine que siguen els propis companys qui denuncien les males pràctiques d’alguns membres de les seues formacions i siguen els primers a cabrejar-se. Però que hagen hagut de vore perillar els seus governs, diputacions i ajuntaments per a fer-ho…

 Si t’agrada, pots compartir. Si no t’agrada, estàs convidat a dir per què.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s