la mascletà, la Intifalla i el caloret

Sumit en la incoherència, qui criticava que la Intifalla mesclara la política amb les Falles es posa la xapeta del caloret aplaudint l’agressió al valencià de Rita Barberà i buscant rendibilitat política

Com quedem? Es pot utlitzar un acte tan concorregut com és la mascletà per a fer reivindicacions polítiques i protestes o no?

Abans semblava que estava clar, no s’hi valia. Però ara jo no tant. Els que manen els deien als de la Intifalla que no estava bé allò d’aprofitar la mascletà -amb molt de turista i molta personalitat present- per a fer públiques les seues demandes, -menys retallades, l’ERO d’RTVV, la corrupcció…- però ara són ells els que se’n aprofiten de l’aparador per fer la seua campanya.

Al balcó de l’Ajuntament de València es va vore durant la primera mascletà a gent de l’entorn de Rita Barberà lluint amb orgull la xapeta del caloret tot i haver dit que pel bé de les falles i els fallers l‘assumpte havia de quedar tancat fins i tot després de les disculpes de la principal implicada.

Foto: El Mundo. MAO.

Consejos doy que para mi no tengo. Però queden setmanes per a les pròximes eleccions on Rita Barberà es juga el ser o no ser, la maquinària está en marxa i no estan disposats a deixar perdre la oportunitat de, si bé la cosa no donarà vots, almenys que no se’n caiguen molts pel camí. És a dir que enguany sí que val la campanya política al balcó. Caloret inclós. Cada hora compta.

Però l’assumpte del caloret no és un assumpte qualsevol. Que el mateix entorn de Rita Barberà lluïsca unflat d’orgull la xapeta frega la poca vergonya. Suposa no sols aplaudir la incompetència de la senyora alcaldessa de València respecte a la llengua pròpia sino a més a més fer d’eixa incompetència motiu de broma i de rendibilitat política.

Rita Barberà falta el respecte al valencià i hi ha qui fins i tot es sent orgullós.

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s