sense cotxes, sí (però no sense el meu)

Està València preparada per a tancar-se al trànsit rodat?

El Cap i casal assaja hui una forma de mobilitat més amable i sostenible i ho fa posant a prova la paciència de veïns de la capital i les rodalies.

Tot i ser hui debades la majoria del transport públic la mesura recull més cabrejos que somriures donats els embusos al voltant de les zones amb restriccions. Tal volta si desde que la Unió Europea promou setmanes de la mobilitat i dies sense cotxes esta iniciativa s’haguera fet en dia laborable i no en cap de setmana, la cual cosa ha minimitza impacte i limitat les accions a passejos en bicicleta al sol d’un diumenge de setembre, la idea que cal reduir la circulació de vehicles i fomentar el transport públic amb la conseqüent reducció d’emissions estaria més estesa. Atenció al següent tuit.

D’altra banda, hi ha molt d’allò que es diu NIMBY. Not in my backyard. No al meu pati de darrere. És a dir que tots quan viatgem cantem les bondats d’aquelles ciutats que ens deixen caminar pels seus cèntrics carrers amb l´únic perill que se’ns caiga el gelat de torró que s’acabem de comprar però, ai amic, quan tornem a casa que no ens lleven el cotxe per a anar amunt i avall.

Et convide a seguir les publicacions i compartir-les. Els comentaris s’agraïxen i les crítiques, més encara, perque ajuden a millorar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s