à punt ràdio ja sona

À Punt Ràdio ja sona a l’FM i la nova televisió pública recuperarà Trau la Llengua

Pocs dies abans de complir-se quatre anys des de la fi forçada de les emissions de Nou Ràdio i Nou, la bona notícia arribava amb l’anunci en Twitter del començament de les emissions en proves, de moment, de la nova ràdio pública: À Punt Ràdio. Només amb la companyia de música en valencià, efectivament, però al 102.2 ja sona una veueta als indicatius de la corporació que parla de “la ràdio pública valenciana”. Es corria el risc d’acostumar-se a una anòmala absència al dial. I està prop també la primera proposta parlada a la nova ràdio en una FM on trobar informació en valencià és quasi quasi una odissea.

Missatge llançat pel perfil @apunt_media el dia 13 de novembre

imatge_twitter_apunt

A més a més, s’ha sabut que À Punt recuperarà Trau la Llengua, el programa sobre l’ús del valencià. La proposta conduïda per Eugeni Alemany era un oasi de qualitat en els últims anys de l’antiga Canal 9. Els nous mitjans públics valencians tenen entre les seues raons de ser emprendre iniciatives per promoure i difondre l’ús del valencià i la cultura pròpia tenint en compte la diversitat territorial. Precisament, aquell Trau la Llengua parava especial atenció a la diversitat de parlars valencians i a les moltes maneres d’anomenar una cosa.

Ja es veu allà lluny el final del túnel.

Vídeo: Anna Garcia/Youtube

 

One thought on “à punt ràdio ja sona

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s